Hava Durumu

Bursa'da gece yarısı cayır cayır yandı! İşte son hali...

Bursa'da dün gece bir yatak fabrikasında çıkan yangının boyutları sabah gün yüzüne çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken fabrikanın deposu kullanılamaz hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2019 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2019 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da gece yarısı cayır cayır yandı! İşte son hali...

Bursa'da bir yatak fabrikasının deposunda yangın çıktı, alevler kısa sürede büyüdü. Nilüfer ilçesi Yaylacık Mahallesi'nde sanayi tesislerinin bulunduğu bölgedeki fabrikanın depo bölümünde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Alevleri fark eden çalışanların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye görevlileri ilk olarak 4 araçla alevleri kontrol altına alabilmek için çalışma başlattı. Takviye ekipler de geldi. Yaklaşık 20 itfaiye aracı ve çok sayıda itfaiye eri ile müdahale edilen yangının yakında bulunan bir fabrikaya sıçraması önlendi.

Yangın yaklaşık 2 saatlik çalışma ile kontrol altına alınırken, tedbir amaçlı soğutma çalışmaları da yaklaşık 1 saat sürdü. 

Ciddi maddi hasar meydana gelen yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili çalışma başlatıldı.  Öte yandan fabrikanın tamamen yanan depo kısmındaki zarar gündüz olunca ortaya çıktı. Deponun kullanılmaz haldeki görüntüsü dikkat çekti. 

Biri hamile 5 kadın işçi can vermişti 

Deposu yanan fabrikanın ana binasında 2005 yılında çıkan yangında biri hamile 5 kadın işçi hayatını kaybetmişti. Yangında gece masaisine kalan 10 kadından Ayşe Denizdalan (16), Sevgi Sesli Akpınar (32), Zarife Düdüş (17), Gülden Çiçek ve Necla Özveren (27) hayatını kaybederken yangından kurtulan 5 kadın işçi de hastaneye kaldırılmıştı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.