Hava Durumu

Bursa'da gece yarısı Uludağ'a çıkan hemşire şoke oldu!

Bursa'da görev yapan Komiser yardımcısı Ahmet Can Kural, hemşire Songül Arslan'a Uludağ'da sıfırın altında eksi 15 derecede evlilik teklifi etti. 

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2018 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2018 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da gece yarısı Uludağ'a çıkan hemşire şoke oldu!

7 ay önce bir düğünde tanıştığı kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunmak isteyen Komiser Yardımcısı Ahmet Can Kural, Uludağ'da sıfırın altında eksi 15 derecede bir etkinlik düzenledi. Saatler gece yarısını gösterince kız arkadaşı hemşire Songül Arslan'ı, Uludağ'a getirerek eksi 15 derecede evlilik teklifinde bulundu. Evlenme teklifi alan Songül Arslan bir süre şaşkınlığını gizleyemedi. 

Evlilik teklifi eden komiser yardımcısı Ahmet Can Kural, "Biz 7 aydır beraberiz. Songül ile ilk konuşmalarımızda; uçaktan atlayarak evlilik teklifi etmek geldi benim aklıma. Uçaktan atlayacağım zaman "atlama ölürsün" dedi. Bir dahaki buluşmamızda "seninle beraber denize dalış yapalım" dedim. "Soğuk" diyerek kabul etmedi. "Ata binelim at üzerinde evlilik teklifi edeyim" dedim, o da "attan düşeriz bir yerlerimiz kırılır" diye cevap verdi. Ben de Uludağ'ı sevdiği için burada evlilik teklifinde bulundum. Hava çok soğuk. Üşüme yok ama diz çökerken ıslandım sadece" dedi. 

Özel bir diş hastanesinde hemşirelik yapan ve evlenme teklifi alan Songül Arslan, "Gerçekten çok şaşırdım. Bunu beklemiyordum, şu anda arkadaşımın nikahına geldiğimi düşünüyordum. Çok mutlu oldum fakat eksi 15 derecede içimizi ısıtan bir sevgimiz olduğu için üşümüyoruz. Böyle bir şeyi asla beklemiyordum, nikaha geldiğimizi düşünüyordum. Kendi nikahıma gelmişim" diye konuştu. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.