Hava Durumu

Bursa'da genç çift, çöp kutusunun yanında yakalandı! Piyasa değeri 60 bin lira...

Bursa'da gece devriye gezen bekçiler, bir çiftin çöpten poşet almaya çalıştıklarını fark edip durumdan şüphelendi. İncelenen poşetin içinden yaklaşık 60 bin lira değerinde 250 gram metanfetamin, bir adet hassas terazi, 61 bin 196 lira ve 200 dolar çıktı. Çift gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da genç çift, çöp kutusunun yanında yakalandı! Piyasa değeri 60 bin lira...

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde devriye atan mahalle bekçileri, S.B.(19) ve Ü.K.'nün (17) çöp kutusundan bir poşet almaya çalıştığını fark etti. Durumdan şüphelenen bekçiler, genç çifte yaklaştı.

Çöpten almaya çalıştıkları poşette uyuşturucu madde, bir adet hassas terazi ve yüklü miktarda para olduğu fark edildi. Şahısları muhafaza altına alan bekçiler durumu polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerinde yapılan ilk sorgusunda, poşetin kendisine ait olmadığını söyleyen S.B. ve 17 yaşındaki kız arkadaşı gözaltına alınırken, yapılan incelemelerde poşette, yaklaşık 60 bin lira değerinde 250 gram metanfetamin, bir adet hassas terazi, 61 bin 196 lira ve 200 dolar olduğu anlaşıldı.

Genç çift sorgulanmak üzere karakola götürülürken, ele geçirilen uyuşturucu maddelere de el konuldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.