Hava Durumu

Bursa'da genç kadın 3 çocuğuyla birlikte ortadan kayboldu: 'Hayatından endişe ediyoruz'

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde 'hastaneye gidiyorum' diyerek 3 çocuğuyla birlikte evden ayrılan genç kadın bir daha geri dönmedi. Yaklaşık 1 haftadır kendisinden haber alınamayan genç kadının kardeşi, "Hayatından endişe ediyoruz. Görenlerin polise haber vermelerini istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da genç kadın 3 çocuğuyla birlikte ortadan kayboldu: 'Hayatından endişe ediyoruz'

Edinilen bilgiye göre, Sırıl Mahallesi'nde ikamet eden 25 yaşındaki Gülsüm Balı, 6 gün önce çocukları Naim Balı (5), Yigit Balı (3) ve ismi öğrenilemeyen 15 günlük bebeğini yanına alıp, 'hastaneye gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. En son sabah saat 09.30'da köyden otobüsüne binerek Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Beşevler kavşağında indiği belirlenen genç kadından bir daha haber alınamadı.

6 gündür kardeşinden haber alamadıklarını belirten Mehmet Ali Uyar, "Kardeşimin hayatından endişe ediyoruz. Kucağında 15 günlük bebeği yanında 2 çocukla nereye gider bilmiyoruz. Tüm gidebileceği yerleri aradık fakat kimse görmemiş. Görenlerin Allah rızası için Sırıl mahalle muhtarlığına, jandarma ya da polise haber vermelerini istiyoruz" dedi.

Öte yandan, güvenlik güçleri kayıp kadının bulunması için soruşturma başlattı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.