Hava Durumu

Bursa'da genç kadını bıçaklayarak öldüren zanlı bakın kim çıktı!

Bursa'da bir hafta önce girdiği evde genç kadını vahşi bir şekilde bıçaklayarak öldüren, evdeki altın paraları alarak kaçan zanlı, yakalanarak cezaevine gönderildi.  Zanlının, maktulün komşusu olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da genç kadını bıçaklayarak öldüren zanlı bakın kim çıktı!

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi Mahmudiye Sokak'ta meydana geldi. Suriye'den kaçarak Bursa'ya yerleşen 3 çocuk annesi Fatma Khillo, (34) sabah saatlerinde kocası Abdulrauf'u işe uğurladı. Kestel'de bir inşaatta bekçilik yapan 41 yaşındaki Abdulrauf,  arayıp ulaşamadığı eşini komşularına sordu. Fatma Khillo'ya bakmaya giden komşular kapının açılmaması üzerine, kapıyı kırıp içeri girdiler.  Fatma Khillo'yu yerde kanlar içinde yatarken bulan komşular durumu polise bildirdi.

OTELDE YAKALANDI

Sağlık ekipleri ilk kontrollerde genç kadının öldüğünü tespit etti. Emniyet incelemesinde ise evdeki altınların ve paranın çalındığı farkedildi. Zanlının yakalanması için mahalledeki 350 kişiyi soruya alan emniyet ekipleri, Suriyeli Akram M.'nin ellerinde yaralar ve yüzünde çizikler olduğu bilgisine ulaştı. Şüpheli Akram M.'nin İstanbul'a kaçtığı tespit edildi ve 14 otelde araştırma yapıldı. Zanlı bir otelde çaldığı paralarla kıskıvrak yakalandı.

1 AY ÖNCESİNDEN PLAN YAPMIŞ

Bursa'ya getirilen zanlı Akram M., Fatma Khillo'nun altınlarını çalmak için 1 ay önceden plan yaptığını ve ailesi ile tanıştırdığını itiraf etti. Planını hayata geçiren Akram M., çocuğunu da alıp Fatma Khillo'ya misafirliğe gitti. Çocuğuna evin anahtarını aldıran zanlı, anahtarcıdan kopyasını çıkarttı. Olaydan 1 hafta önce eve giren Akram M., değerli bir şey bulamayıp  evden ayrıldı.

PARALARI BAHÇEYE GÖMMÜŞ

Akram M., olay günü eve kar maskesiyle girdi. Khillo'yu etkisiz hale getirmek isterken maskesi düşen zanlı, paniğe kapılınca elindeki bıçağı genç kadına sapladı. Bıçağın kırılması sonucu mutfaktan aldığı bıçakla genç kadını tekrar bıçakladı. Kadın kanlar içinde yer kalırken, zanlı çaldığı altın ve paralarla evden ayrıldı. Zanlının ifadesinde paraların bir kısmını oturduğu evin bahçesine gömdüğü ortaya çıktı. Akram M., yapılan sorgunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.