Hava Durumu

Bursa'da gençler fırıncılık sektörüne kazandırılıyor!

Bursa'da fırıncılık sektörüyle ilgili ücretsiz ve yenilikçi eğitim materyalleri hazırlanarak sektörde çalışan gençlerin mesleki bilgi ve becerilerini arttırmak ve iş hayatına adaptasyonlarını kolaylaştırmak amacıyla hazırlanan "Ekmek Sektöründe Gençlerin(18-26) İstihdam Edilebilirliğinin Arttırılması" projesi Kapanış Konferansı, salı günü gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da gençler fırıncılık sektörüne kazandırılıyor!

Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen projenin kapanış konferansı, 12 Şubat 2019 Salı günü saat 11:00'de Bursa Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Ulusal Gıda Starter Kültür Gen Bankası Toplantı Salonunda gerçekleşecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ekmek ve Besin Sanayi ve Ticaret A.S.(BESAŞ) ve Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü işbirliğiyle hazırlanan Erasmus + Stratejik Ortaklık Projesi'nin ulusal ortağı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü olup yerel ortağı Bursa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü.

Projenin yurtdışı ortakları ise; Gıda ve Fermantasyon Teknolojileri Merkezi (TFTAK, Estonya) ve Ulusal Gıda Biyokaynakları Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (IBA, Romanya)'dır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.