Hava Durumu

Bursa'da görme engelli genç hayallerine kavuşacak

Bursa'da Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, en büyük hayali bağlama çalarak konser vermek olan görme engelli Mert Çölok'un hayalini gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2019 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2019 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da görme engelli genç hayallerine kavuşacak

Her cuma günü ilçeye bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinleyen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, görme engelli olan Mert Çölok'un en büyük hayalini gerçekleştirmesi için talimat verdi. Yenişehir'e bağlı tarihi Günece köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, burada sohbet ettiği görme engelli Mert Çölok'un bağlama ve türkü söylediği öğrendi. Bunun üzerine Aydın, Çölok'a Yenişehir'in Kurtuluşu ve Uluslararası Altın Biber festivalinde konser vermesi için teklifte bulundu. Teklif karşısında heyecanlanan ve şaşıran Mert'in mutluluğu köyde bulunan herkesi sevindirdi. 
Mert Çölok, "Daha önce hiç konser vermedim. Çok heyecanlandım. Fakat önceden piyano çalarak konser verme fırsatım oldu. Bağlama ilk defa çalacağım için heyecanım artıyor. Belediye başkanımıza teşekküre diyorum. Allah işlerinde kolaylıklar versin" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.