Hava Durumu

Bursa'da görünmez kaza! Çatı makası bir anda devrildi...

Bursa'da bir adam, kamyonetin kasasına yükledikleri çatı makasının devrilmesi sonucu kolundan yaralandı. Acıyla sağa sola koşuşturan talihsiz adam, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da görünmez kaza! Çatı makası bir anda devrildi...

Olay, Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3 şahıs malzemeleri toplamak için kamyonetle Alemdar Mahallesinde bulunan boş bir arsaya geldi. Alandaki eşyaları tek tek kamyonetin kasasına yükleyen şahıslar, çatı makasını dengesiz koydu. O esnada kasada bulunan bir şahıs, dengesiz duran malzemeyi düzeltmek isterken çatı makasını düşürdü. Yaklaşık 80 kiloluk malzeme, kamyonetin sol yanında bulunan talihsiz adamın üzerine devrildi. Kendisini geri çekerek çatı makasının altında kalmaktan son anda kurtulan adam, kolundan yaralandı.

Yaşadığı acının etkisiyle sağa sola koşuşturan  adama ilk müdahaleyi yanındaki arkadaşları yaptı. Talihsiz adam, yaşanan kazanın ardından arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.