Hava Durumu

Bursa'da göz yaşartan sevgi... 'Ölürüz de yoldan çekilmeyiz'

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde, köylerinden tayin olan öğretmenlerini bırakmak istemeyen öğrenciler, duygu dolu anlar yaşadı. Aracın önünü kesen öğrenciler, "Ölürüz de yoldan çekilmeyiz. Bizi bırakma öğretmenim" diye feryad etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da göz yaşartan sevgi... 'Ölürüz de yoldan çekilmeyiz'

Büyükorhan ilçesinin Sarnıç köyünde göreve 2 Ekim 2017 tarihinde başlayan öğretmen Ali Yücel Karahan, köy halkı ve öğrencileri tarafından çok sevildi.

Görev yapmanın zor olduğu dağ köyünde büyük bir sevgi ve mutlulukla bir buçuk yıl görev yapan öğretmen, öğrencilerinin kalbine girmeyi başardı.

Öğretmenlerini çok sevdiklerini her fırsatta dile getiren öğrenciler, annesinin rahatsızlığı sebebiyle tayinini isteyip köylerindeki okuldan ayrılacak olan öğretmenlerini bırakmamak için aracının önünün keserek, "Ölürüz de yoldan çekilmeyiz. Bizi bırakma öğretmenim" diyerek göz yaşı döktü.

Bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden öğretmen de duygulu anlar yaşadı. Kendi çocuklarından ayırmadığı öğrencilerine duygu dolu gözlerle veda eden öğretmeni öğrencileri ömür boyu unutmayacaklarını ifade etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.