Hava Durumu

Bursa'da hastalar şokta! Poliklinikler kapatılıyor

Bursa'daki kamu hastanelerinde uzun süredir devam eden personel eksiği giderilemeyince olan yine vatandaşa oldu. Yeterli personeli olmayan hastane yönetimleri çareyi poliklinikleri kapatmakta buldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2018 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2018 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da hastalar şokta! Poliklinikler kapatılıyor

Kamu hastanelerinde yaşanan personel eksikliği sağlık hizmetlerini vurdu. Bazı hastane yetkilileri, kurumlarında ciddi personel açığının yaşandığını belirterek, 3 kata sadece bir temizlik personelinin baktığını söylediler. Hastanelerde özellikle hizmetli ve veri elemanı kadrosunda ciddi sıkıntılar yaşandığını bildirildi.

POLİKLİNİKLER KAPANDI

Personel sıkıntısı çeken kurumların başında gelen Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hizmet veremez duruma gelen endokrinoloji, kadın doğum, çocuk hastalıkları ve dahiliye branşlarındaki bazı polikliniklerinin kapatıldığı bazılarında ise sayının aşağı indirildiği belirtildi.

OTOPARKTA MUTLU SON

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde bulunan kamuya ait 400 metrekarelik alan, UKOME kararıyla ücretli otoparka çevrilmişti. YeniDönem'in hasta ve yakınlarının tepkisini gündeme getirmesinin ardından konuya el atan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş, arazinin yeniden ücretsiz otopark olmasını sağladı.

LALE AKASOY'UN YAZISINDA...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.