Hava Durumu

Bursa'da hurdacı kılığına giren hırsız çalmadık eşya bırakmadı!

Bursa'da, hurdacı kılığına girerek baz istasyonları, bahçeler ve atölyelerden çok sayıda malzeme çalan zanlı jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da hurdacı kılığına giren hırsız çalmadık eşya bırakmadı!

Bursa'da birçok ev, işyeri, bağ, bahçe ve baz istasyonlarında artan hırsızlık olaylarını araştıran İl Jandarma Komutanlığı, konuyla ilgili ayrıntılı çalışma başlattı. Ekipler, hırsızlığın Orhaneli ilçe merkezinde hurdacılık yapan İ.E. tarafından yapıldığını tespit etti. Jandarma ekipleri şahsın Orhaneli ve Yıldırım ilçesine bağlı Samanlı Mahallesi'nde depo olarak kullandığı farklı adreslere operasyon düzenledi.

181 ADET MALZEME

Depolarda yapılan aramalarda Bursa ve ilçelerinde değişik tarihlerde çalındığı öğrenilen 30 adet jeneratör, 19 adet kaynak makinesi, 12 adet ağaç kesme motoru, 4 adet daire tipi marangoz testeresi, 27 adet su motoru, 8 adet spiral makinesi, 2 adet ilaçlama makinesi, 7 adet beton delici hilti, 52 adet matkap, 20 adet ambalaj ile kutusu içerisinde matkap, hilti ve el testeresi olmak üzere toplam 181 adet malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.