Hava Durumu

Bursa'da içi dolu cüzdan buldu, hemen sahibine teslim etti: 'Helal süt emmiş bir insan evladı...'

Bursa'da dürüst bir vatandaş, yolda bulduğu para dolu cüzdanı sahibine teslim etti. Örnek davranışından dolayı teşekkür eden cüzdan sahibi, "Böyle insanlar olduğu müddetçe ülkemize, milletimize hiç bir şey olmaz. Helal süt emmiş bir insan evladı bulmuş ve bana teslim etti. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da içi dolu cüzdan buldu, hemen sahibine teslim etti: 'Helal süt emmiş bir insan evladı...'

Gürsu ilçesinde oturan Musa Demir, geçen hafta alışveriş yapmak için Osmangazi'ye bağlı Emek Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezine gitti. Arabasına binmek üzere ilerlediği sırada kaldırımda cüzdan buldu. Musa Demir, içinde Abdullah Sevgili'ye ait kimlik, ehliyet, 1 bin 500 TL, bir miktar döviz ve çeşitli banklara ait kredi kartlarının olduğu cüzdanın içinde bir de sahibine ait kartvizit buldu. Kartvizit üzerindeki telefonu arayarak kısa sürede cüzdanın sahibine ulaşan Musa Demir, cüzdanı sahibine teslim etti. Abdullah Sevgili, kısa sürede cüzdanına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
Bu örnek davranışından dolayı teşekkür eden Abdullah Sevgili, "Böyle insanlar olduğu müddetçe ülkemize, milletimize hiç bir şey olmaz. Helal süt emmiş bir insan evladı bulmuş ve bana teslim etti. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.