Hava Durumu

Bursa'da iki kadını yaralayan zanlı yakalandı!

Bursa'da dün gece Yavuzselim Mahallesi'ni savaş alanına çeviren ve iki kadını silahla yaralayıp kaçan Fırat E. yakalandı. Yaralı 2 kadından birinin durumunun ciddiyetini koruduğunu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da iki kadını yaralayan zanlı yakalandı!

Olay dün gece merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde meydana geldi. 16 KRJ 73 plakalı otomobille mahallede tur atan şahıslara vatandaşlar tepki gösterdi. Otomobil mahallede bir tur attıktan sonra olay yerine gelerek ateş etmeye başladı.

Olay yerinde duran Sevda Doğan ve Zübeyde Şen isimli 2 kadın kafasından vurularak ağır yaralandı. Kısa sürede olay yerine 112 acil servis ekipleri ve polis gelerek müdahale etti.

Saldırganların olay yerinden yaya olarak kaçarken, yaralılar Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüphelilerin aracı taşlanarak kullanılamaz hale getirildi. Yaralıların yakınları hastanenin acil servisine akın etti. Çevik kuvvet ve özel harekat polisi de hastanesinin acil servisinde önlem aldı.

Şüphelilerden Fırat E., polis tarafından merkez Osmangazi ilçesinin Mihraplı Mahallesi'nde Yunus timlerinin ve polis ekiplerinin kovalaması sonucu kıskıvrak yakalandı. Hakkında yakalama kararı da bulunan Fırat E. gözaltına alınırken, iki arkadaşı ise aranıyor. Hastanede yoğun bakıma kaldırılan 2 yaralıdan Sevda Doğan'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.