Hava Durumu

Bursa'da iki pazarcıyı vuran emekli polis için flaş gelişme!

Bursa'da Ömer Dönmez ve Nuri Mutlu'nun tezgâhından aldığı mandalinaları beğenmeyen emekli polis memuru Gürkan Erol dehşet saçtı. Savcı, iki pazarcıyı da silahla yaralayan Erol hakkında iddianamesini tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2018 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2018 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da iki pazarcıyı vuran emekli polis için flaş gelişme!

Olay 2017 Ekim ayında Gökdere Pazarı'nda meydana geldi. Emekli polis memuru Gürkan Erol, pazar yerinde Ömer Dönmez'e ait tezgahtan mandalina aldı. Erol, bir süre mandalinaları inceledikten sonra Dönmez'e, "Bunları beğenmedim, güzel mal sat" dedi.  Ömer Dönmez ve aynı tezgâhta satış yapan Nuri Mutlu, "Beğenmediysen pazarda mandalina satan çok arkadaş var, onlardan al" diye karşılık verince tartışma çıktı.

YARALI KURTULDULAR

Tartışma büyüyünce üzerindeki ruhsatlı tabancasını çeken Gürkan Erol, Ömer Dönmez'i karnından ve ayağından; Nuri Mutlu'yu ise ayaklarından vurdu. Bu sırada pazar yerinde devriye gezen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı sokak timleri Erol'u gözaltına aldı. İki yaralı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi bitiminin ardından taburcu oldu. Erol ise mahkemece tutuklandı.

İDDİANAME

Soruşturmayı tamamlayan savcı iddianameyi hazırladı. Gürkan Erol hakkında pazarcı Ömer Dönmez'e karşı 'adam öldürmeye tam teşebbüs' suçundan ömür boyu, Nuri Mutlu'ya karşı ise 'kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına sebep olmak' suçundan 3 yıl hapis cezası talebiyle dava açıldı. Erol, önümüzdeki günlerde Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim huzuruna çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.