Hava Durumu

Bursa'da ilk gri proje 'Altın İnşaat' ile hayata geçiyor

Bursa'da gri projeyi ilk kez hayata geçireceklerini söyleyen Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, "Müşteri odaklı yaklaşımla inşaat sektöründe zirveyi hedefliyoruz" dedi. Altın ayrıca Kayapa ve Hasanağa'da ihtiyaca cevap verecek çalışma içinde olduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da ilk gri proje 'Altın İnşaat' ile hayata geçiyor

"Temelinde Güven Var" sloganı ve seçkin konut projeleriyle Kayapa ve Hasanağa bölgesine değer kazandıran Altın İnşaat, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak projelerinin detaylarını düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna aktardı.

Henüz genç bir firma olmasına rağmen kısa sürede önemli projelere imza atan Altın İnşaat, GoldLife, Goldlife-2, GoldLife Bulvar, GoldLife Butik, Altın Bahçe ve Altın Yaşam Evleri ile Bursa inşaat sektörüne önemli katkılar sağlıyor.

Altın İnşaat'ın faaliyetleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla düzenlenen basın toplantısında, medya mensuplarıyla bir araya gelen Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, "Stratejik konumu, güçlü ekonomik yapısı, turizm değerleri, yüksek ihracat hacmi, sanayisi ve bölgesinin ticaret merkezi olma özellikleri ile başlı başına bir değer olan Ulu Şehir Bursa'mızda ''Marka Kent Bursa'' vizyonuna yakışır projeler üretmenin uğraşındayız" dedi.

ZİRVEYİ HEDEFLİYORUZ

Altın İnşaat'ın kaliteli ve güvenilir yapılar inşa etme gayretinde olduğunu ifade eden Mustafa Altın, "Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz tüm projelerde bulunduğumuz bölgeye değer katmak, yüksek kalitede üretim yapmak, modern ve estetik yaşam alanları oluşturmak arzusundayız. Müşteri beklentilerine uygun projeler üretmek ve satış sonrası memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermek misyonuyla geleceğe uyumlu, kaliteli yaşam alanları oluşturmak için çalışmaktayız. Müşteri odaklı yaklaşımla inşaat sektöründe zirveyi hedefliyoruz. Bunun için tüm yenilikleri takip ederek günümüzün için olduğu kadar geleceğin de ihtiyaçlarına uygun projeler üreterek modern bir hayat tarzı oluşturmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

KAYAPA VE HASANAĞA DEĞER KAZANACAK...

İnşaat sektöründe standartları belirleyen bir firma olmak için çalıştıklarını dile getiren Altın, önemli projelerin yükseldiği Kayapa ve Hasanağa bölgeleri hakkında da bilgiler verdi. Altın, "Sanayi bölgelerine yakınlığı olan Hasanağa, Kayapa, Akçalar Sanayi bölgelerinde çalışan beyaz yakalıların ihtiyaçlarına cevap vermek ve bununla birlikte BTSO önderliğinde faaliyete geçecek olan TEKNOSAB ile bölgede doğacak konut ihtiyacına hazırlık yapma isteğindeyiz" diye konuştu. Bölgede 2016 başlarında 200 bin TL'den satışa çıkan dairelerin şuan 330-340 bin TL bandına yükseldiğini de belirten Mustafa Altın, "Yakın gelecekte Kayapa ve Hasanağa çok daha fazla değer kazanacaktır" dedi.

 İLK GRİ PROJE

Önümüzdeki ay temeli atılacak olan Gold Life Bulvar projesi ile Bursa merkezdeki ilk gri projeyi hayata geçirmiş olacaklarını kaydeden Mustafa Altın, "Gri projeyi kısaca anlatacak olursam; bu projede yağmur suları bahçede toplanıp, depolanacak ve sonrasında tekrar sulama işleminde kullanılabilecek. Güneş enerji sistemi ile bahçe aydınlatmaları ve ortak alanlar aydınlatılabilecek. Aynı zamanda katlarda yapılacak olan baca sistemi sayesinde atıklar, ayrıştırılarak atılabilecek" ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki Mayıs ayında temeli atılacak olan Altın Bahçe Evleri Projesinde de, her daireye özel hobi bahçesi ve deposu uygulamasını hayata geçireceklerini dile getiren Altın, "Altın İnşaat olarak, 2015 yılının Mayıs ayından bu yana toplam 20 bin 685 metrekare alanda 202 konut ve 6 dükkânı Bursamıza kazandırdık u ve 6 dükkânı Bursamıza kazandırdık. Gördüğümüz ilgi bizleri son derece memnun etti. Önümüzdeki dönemde de bu ilgiye yakışır projeler ile çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.