Hava Durumu

Bursa'da insanları ilaçlı kuruyemişle uyutup...

Bursa dahil birçok ilde, ilaçlı kuruyemiş yedirerek insanları uyutan ve dolandırıcılık yapan şahıs yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da insanları ilaçlı kuruyemişle uyutup...

Geçtiğimiz ay Kocaeli'nin Gebze ilçesinde şüpheli C.D, A.A. isimli şahsın caddede yürüdüğü esnada tanıyormuş gibi yanına yaklaştı. Kendisi ile sohbet etmek için cadde üzerinde bir kafeye oturdukları esnada cebinden çıkardığı ilaçlı kuruyemişleri A.A'ya ikram etti. İlaçlı kuruyemişleri yiyen A.A. uykuya daldı. Bu esnada C.D. A.A'nın üzerinde bulunan 3 bin 500 TL parasını gasp etti. Şüpheli C.D.'nin Kocaeli'de 5 İzmir'de 3 Adana, Aydın, Malatya, Antalya, Sakarya, Çankırı ve Bursa illerinde yine aynı şekilde dolandırıcılık olayını gerçekleştirdiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda C.D. isimli şahsın Mersin Mezitli ilçesinde bulunduğu tespit edildi. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonsa şüpheli C.D. VE birlikte saklandığı S.K. kıskıvrak yakalandı. C.D.'nin 'Dolandırıcılık, yankesicilik, hırsızlık ve yağma' suçlarında 22 adet müzakeresi bulunduğu ve hakkında 22 yıl 3 ay 29 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 44 bin 500 TL para cezasının bulunduğu öğrenildi. Yine C.D. ile birlikte yakalanan S.K.'nında 3 ayrı suçtan yakalama müzakeresi bulunduğu, cezaevi virarisi olduğu ve 16 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

Yakalanan şüpheli C.D. Kocaeli Emniyeti'ndeki sorgusunun ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edilirken, yaptıklarında pişman olduğunu, gasp ettiği insanların paralarını geri ödeyeceğini söyledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.