Hava Durumu

Bursa'da kar ne zaman yağacak! Bursa'da bugün hava nasıl? (5 Aralık 2017 Salı)

Bursa'da hava soğumaya devam ediyor. Son tahminlere göre hava sıcaklığı bugün en yüksek 7 derece olarak ölçülmekte. Yer yer yağmur etkili olurken, sıcaklık yarın 4 dereceye inecek.Ayrıca yarın kentimizde kar yağışı bekleniyor

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da kar ne zaman yağacak! Bursa'da bugün hava nasıl? (5 Aralık 2017 Salı)

 

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasının etkisiyle sıcaklık bugün en yüksek 7 derece olacak. Gündüz saatlerinde yer yer yağmur etkili olurken, akşam vakitlerinden itibaren  karla karışık yağmur öngörüldü.

Sıcaklık yarın 4 dereceye gerileyecek. Meteoroloji yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre Bursa'da yarın kar yağışı yüzünü gösterecek.

Bursa'da perşembeden itibaren yağış beklenmiyor. Sıcaklık perşembe günü gündüz en yüksek 7 derece olacak ancak gece saatlerinde sıcaklık eksi iki dereceye kadar düşecek.

CUMA SICAKLIK YÜKSELECEK

Cuma sıcaklık bir nebze de olsa yükselecek. Termometreler 11 dereceyi gösterecek. Cumartesi ise Bursa'da 14 derecelik hava sıcaklığı tahmini yapıldı.

Öte yandan kış turizminin gözdesi beyaz cennet Uludağ'da bugün ve yarın kar yağışı etkisini sürdürecek. Zirvede sıcaklık bugün eksi 4 derece yarınsa en yüksek sıcaklık eksi sekiz derece olacak! Uludağ'da gece sıcaklığın eksi 11 dereceye kadar düştüğünü hatırlatmakta fayda var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.