Hava Durumu

Bursa'da kavurmalar Kızılay'dan

Ramazan dolayısıyla 360 aileye konserve kavurma yardımında bulunan Türk Kızılayı Mudanya Şubesi, daha önce muhtarlıklar aracılığıyla belirlenen 50 aileye de kahvaltılık gıda yardım fişi dağıttı

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2017 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da kavurmalar Kızılay'dan

Kızılay Genel Merkezi'nden Mudanya'ya gönderilen 800'er gramlık kıyma ve kuşbaşı kavurmadan oluşan toplam 720 paket şube yöneticileri tarafından 360 aileye dağıttı. Şube yönetimi tarafından ayrıca, 40 liralık kahvaltılık gıda yardımı fişlerini de yine muhtarlıklar aracılığıyla belirlenen 50 ihtiyaç sahibine vermeye başladı. Kızılay Mudanya Şube Başkanı Sabih Demirdağ, "Kavurmaların geçen yıl Kurban Bayramı'nda bağışlanan etlerden yapıldı. Her yıl ramazan ayında gelenekselleşen kavurma dağıtımlarına bu yıl şube olarak Kızılay'ın 149. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 40 liralık gıda fişlerini de dahil ettik" diye konuştu.

YARDIMLAR RAMAZAN BOYUNCA SÜRECEK

Geçen yıl Kurban Bayramı dolayısıyla 59 kişinin Mudanya'da kurban bağışında bulunduğunu söyleyen Demirdağ, güçlü Türkiye, güçlü Kızılay ilkesiyle yoluna devam eden Türk Kızılayı'nın yardımların Ramazan ayı boyunca süreceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.