Hava Durumu

Bursa'da kendi bacağına sıktı, suçu başkasına attı!

Bursa'da bir kişi, yolda yürürken elindeki tabancasıyla doldur boşalt yaptığı sırada kendini bacağından vurdu. Maganda kurşunuyla vurulduğunu iddia eden şahsın yalanını güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri ortaya çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2018 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2018 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da kendi bacağına sıktı, suçu başkasına attı!

Edinilen bilgiye göre, olay, Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Çiftehavuzlar Mahallesi Köşe Sokak'ta meydana geldi. Daha önceden de çeşitli suçlardan sabıkası bulunan 35 yaşındaki İ.K., sokakta bulunan kahveden çıkıp yolda yürüdüğü sırada elindeki tabancayla doldur boşalt yaparken sol bacağından kendini vurdu. İ.K. hemen geri dönüp kahveye girdi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar 112 sağlık ekipleri ve polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı İ.K.'yı alarak Muradiye Devlet Hastanesine kaldırdı. Polis ekipleri çevrede araştırma yaptıkları sırada ateş alan silahı kahvede bularak el koydu.

YALAN İFADE VERDİ

Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler yaralı İ.K.'yı hastanedeki tedavisinden sonra ifadesini almak üzere emniyete götürdü. İ.K. ifadesinde ilk olarak yolda yürürken bir anda vurulduğunu hissettiğini, ancak kurşunun nereden geldiğini anlamadığını söyledi. Polis ekipleri çevrede çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyip İ.K.'nın ruhsatsız tabancayla doldur boşalt yaptığı sırada silahın ateş aldığını ve kendini vurduğunu belirledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından İ.K.'ya kabahatler kanuna göre ruhsatsız silah bulundurma ve taşıma suçundan cezai işlem yapılıp silahına el konuldu. Kendini vuran İ.K. daha sonra serbest bırakıldı.

Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde İ.K.'nın kahvenin önünde kendini vurduğu ve vurulduktan sonra üstündeki tişörtü çıkartıp bacağına tampon yaptığı anlar görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.