Hava Durumu

Bursa'da kepçe operatörünün hatası az daha cana mal oluyordu!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, müstakil bir evin yıkımı sırasında yanlışlıkla yan apartmanın duvarı yıkıldı. Güvenlik nedeniyle apartman tahliye edilirken, ev sahipleri firma tarafından otele yerleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da kepçe operatörünün hatası az daha cana mal oluyordu!

Karacabey, Atatürk Bulvarı'ndaki iki apartman arasında bulunan müstakil bir evin yıkımını gerçekleştiren kepçe operatörü, yanlışlıkla yan binadaki dairenin duvarını yıktı. Olay esnasında evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Binada yaşayanların şikayeti üzerine olay yerine gelen Karacabey Belediyesi inşaat mühendisleri, binanın güvenlik açısından tahliye edilmesine karar verdi.

Biri matbaa olmak üzere dört işyeri ve 8 daire bulunan apartman için çıkan tahliye kararı sonrası polis ve zabıta ekipleri çevrede güvenlik tedbiri aldı. Soğuk havada dışarda kalan apartman sakinleri ise duruma isyan etti. Ev sahipleri, daha sonra yıkımı gerçekleştiren firma tarafından bir otele yerleştirildi.

İşyerleri mühürlenen esnaf ise, "Savcılığa giderek şikâyetçi olacağız. Bizim mağduriyetimizi kim karşılayacak? Karşımızda bir muhatap yok. Neyin ne olacağı belli değil. Kim gelip kontrol edecekse etsin..." diyerek tepkilerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.