Hava Durumu

Bursa'da kilosu yüzünden terk edilen kadının intikamı kötü oldu!

Bursa'da 130 kiloya çıktığı için eşi tarafından terk edilen ve mide ameliyatı ile 78 kiloya düşen kadın kendisiyle yeniden evlenmek isteyen kocasını reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da kilosu yüzünden terk edilen kadının intikamı kötü oldu!

Bursa'da her biri 100 kilonun üstünde olan ve mide ameliyatı sonrası incecik bedene kavuşan 60 kişi sosyal medyada buluşup bir araya gelerek kutlama yaptı. Eski kıyafetlerine ve fotoğraflarına bakarak sağlıklı ve fit vücudun mutluluğunu yaşayan 60 kişi, eski pantolon ve etekleriyle yan yana poz verdi.

ZAYIFLAYINCA İNTİKAM ALDI

Eski obezite hastalarının buluştuğu partiye katılan Betül Doğru, 130 kilo olduğu dönemde eşinin kendisini boşadığını söyledi. Doğru, "Ben 130 kiloydum, mide küçültme ameliyatı oldum. Şimdi 78 kiloyum. Eşim kilomu çok sorun ediyordu. Bu nedenle ayrıldık. Şimdi 78 kiloya düştüm barışmak istiyor. Tabi ben düşünmüyorum" dedi.  143 kilodan 68 kiloya düşen Mine Evrenos, "Kilolarımdan çok rahatsızlık duyuyordum. Mide küçültme ameliyatı oldum ve sağlıklı bir bedene kavuştum" diye konuştu.  

Ameliyatın ardından 157 kilodan 78 kiloya düşen Raşit Eker ise, "Ben 70 beden pantolon giyiyordum. Şu anda medium bedenim. Spor sayesinde hiç bir sarkma olmadı" ifadelerini kullandı. 180 kilo ile ameliyat masasına yattığını söyleyen Serkan Kara da, "Şu an 75 kiloyum kendimi çok sağlıklı hissediyorum. İyi ki bu kararı vermişim her ameliyatta olduğu gibi bu ameliyatın risklerini bilerek masaya yattım" dedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.