Hava Durumu

Bursa'da Kooperatif başkanının cezası belli oldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Kooperatif Başkanı Mehmet B. ile Tuncay D. arasında para meselesi yüzünden tartışma çıkmış ve Tuncay D. başkan tarafından silahla vurulmuştu. Tuncay D.in hayatını kaybettiği olayla ilgili karar açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da Kooperatif başkanının cezası belli oldu

18 Mayıs 2016 tarihinde Hilmiye Mahallesi'nde bulunan Su Taşıma Kooperatifi binasında meydana gelen olayda, kooperatif binasına giden 40 yaşındaki Tuncay D., iddiaya göre Başkan Mehmet B.'den para istedi. Para vermeyi reddeden Mehmet B. ile Tuncay D. arasında kavga çıktı. Mehmet B., işyerindeki pompalı tüfeği alarak Tuncay D.'ye ateş etti. Baldırından yaralanan Tuncay D, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bir yıldan bu yana tutuklu yargılanan Mehmet B.'nin davasında karar çıktı. Ölüme sebebiyet verecek şekilde kasten yaralamadan 8 yıl 4 ay hapis cezası alan sanık tahliye edildi. Yargıtay cezayı onarsa sanık tekrar hapse girecek.

Aynı davada kooperatif başkanına yönelik yağma olayı sanıkları hakkında da karar verildi. Özkan A.'ya yağmaya teşebbüs ve mala zarar vermeden 4 yıl 1 ay, Ahmet A.'ya ise yağmaya teşebbüsten 2 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.