Hava Durumu

Bursa'da korku dolu anlar! Lokantaya alınmayan alkollü şahıs dehşet saçtı

Bursa'da alkollü bir şahıs, girmek istediği lokantaya mekan sahibi tarafından alınmadı. Bunun üzerine öfkelenen adam, cebinden çıkarttığı bıçakla lokanta sahibini karnından bıçaklayıp kaçmaya başladı. O esnada görev yapan güven timleri, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2018 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korku dolu anlar! Lokantaya alınmayan alkollü şahıs dehşet saçtı

Alınan bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen Rüstem Z., (41) Çarşamba Mahallesi Darmstad Caddesi'ndeki Hulusi B.'ye (60) ait lokantaya geldi.

Buradaki yemekleri beğenmeyerek çalışanlara küfrettiği öne sürülen Rüstem Z. ile Hulusi B. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Rüstem Z., bıçakla Hulusi B. ve onları ayırmaya çalışan 2 kişiyi bıçakla yaraladı.

Çevredeki vatandaşların müdahale ettiği Rüstem Z., Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri ve motosikletli Yunus timleri tarafından kurtarıldı. Rüstem Z. gözaltına alındı. Karnına aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Hulusi Baskın. ile diğerleri, Bursa ve Çekirge devlet hastanelerine kaldırıldı.

Çevredeki vatandaşlar dağıtılırken, sağlık ekipleri yaralı lokantacı Hulusi Baskın'ı ambulansa bindirdiği esnada eşi geldi. Kanlar içerisinde ambulansta yatan kocasına gören kadın sinir krizi geçirdi. Yaralı Baskın'ın Muradiye Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor. Zanlı Z.R.'nin ise emniyetteki sorgusu sürüyor. 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.