Hava Durumu

Bursa'da korkunç cinayet! Linç edildi...

Bursa'da bir şahıs, kendisini dolandırdığını iddia ettiği kadını bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan ve bir süre sonra kadının yakınları tarafından yakalanan adam linç edildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2018 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2018 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korkunç cinayet! Linç edildi...

Olay Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Çırpan Mahallesi Ankara yolunda meydana geldi. İddiaya göre Doğan S. (63), kendisini 50 bin TL dolandırıldığını iddia ettiği Hülya Büyükkaplan (28) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Doğan S., belinden çıkardığı bıçakla, Büyükkaplan'ı karnından ve göğsünden bıçakladı. Doğan S., olayın ardından kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Ağır yaralı olan kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken yolda kalbi durdu. Ambulansta kalp masajı ile hayata geri döndürülen kadın,  kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Talihsiz kadın, 2 saat süren ameliyatın ardından hayatını kaybetti.

"LİNÇ EDİLDİ"

Doğan S., olay yerine yakın bir yerde Büyükkaplan'ın yakınları tarafından yakalandı. Hayatını kaybeden kadının yakınları Doğan S.'yi linç edip olay yerinden uzaklaştı. Çevrede araştırma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri Doğan S.'yi elinde bıçak yaralı bir halde buldu. 63 yaşındaki Doğan S., Muradiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.