Hava Durumu

Bursa'da korkunç evlenme teklifi

Gemlik'te arkadaşları ile birlikte gittiği Gemlik Korku Evi'nin heyecan dolu bölümlerini geçtikten sonra kız arkadaşına bir sürpriz yapan Bilal Can Özkarcı, korkunç bir maske ile sevgilisi Nisa Nur Saraç'a evlenme teklif etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korkunç evlenme teklifi

-Feyzi Sarıkaya-

Bilal Can Özkarcı, uzun süredir birlikte olduğu Nisa Nur Saraç'a, aşkını yaptığı sürpriz bir evlenme teklifiyle taçlandırdı. Özkarcı sevgilisi Saraç'ı önce korkuttu, sonra sevince boğdu.

Gemlik Korku Evi işletmecisi ile görüşerek 6 bölümden oluşan odaların 4.bölümünde kaçırıldı ve maskeli bir şekilde sevgilisinin karşısına geçti, içinde anahtar olması gereken kutuyu verdi. Korku evinin 3 odasını olan bitenden habersiz korku içinde tamamlayan Nisa Nur Saraç, 4. odaya girdiğinde arkadaşlarının alkışları eşliğinde gördüğü karşısında kısa süreli şok geçirdi.

Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Saraç sevgilisi Özkarcı'ya sarıldı. Bilal Can, yüzüğü çıkarıp diz çökerek Nisa Nur Saraç'ın parmağına taktı. Sonradan "Benimle evlenir misin?" demeyi unuttuğunu fark eden Özkarcı, arkadaşlarının gülüşmeleri eşliğinde sevgilisine evlenme teklifi etti. Saraç ise güzel ve farklı bir sürprizle gelen evlilik teklifine 'Evet' dedi.

KORKU, SEVİNÇ, HEYECAN BİRBİRİNE KARIŞTI

Böyle bir evlenme teklifi beklemediğini ve final odasına girdiği ana kadar hiçbir anormallik fark etmediğini söyleyen Saraç, "Böyle bir teklif almak garip ama güzel. Hiç beklemiyordum, hele burada hiç. En yakın arkadaşlarım böyle bir şeyi fark etseler söylerler diye düşünüyordum. Ama hiç bahsetmediler. Korku, sevinç, heyecan hepsini bir arada yaşadım. Hepsi bir arada çok garipti, ama güzeldi, çok güzeldi" dedi.

Kız arkadaşının korku evine gitmek istemesiyle böyle bir evlilik teklifi planladığını belirten Özkarcı ise "Evlilik teklifini bu hafta içerisinde yapacaktım. Kız arkadaşım korku evine gitmek isteyince mekanı aslında kendi belirlemiş oldu. Ben de korku eviyle irtibata geçip böyle bir plan yaptım. Düğün için net bir tarih yok kafamızda, büyüklerimiz ne zaman karar verirse o zaman evleneceğiz" diye konuştu. Genç aşıklar korku evinin canavarlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.