Hava Durumu

Bursa'da korkunç kaza! Emekli astsubay yaralandı, çarpanlar kaçtı!

Bursa Mudanya ilçesinde 2 aracın takla attığı kazada bir emekli astsubay yaralanırken, astsubaya çarpan araçta bulunan 3 şahıs olay yerinden ormanlık alana kaçarak uzaklaştı. 

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2018 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2018 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korkunç kaza! Emekli astsubay yaralandı, çarpanlar kaçtı!

Olay Mudanya Bursa Karayolu Bademli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Bursa istikametinde seyir halinde olan emekli astsubay M.G.(49) kontrolündeki 11 EE 140 plakalı otomobile, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 77 DH 948 plakalı hafif ticari araç arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan 2 araç taklalar attı. Kaza sonrası araçta sıkışan emekli astsubay M.G., çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtarılırken, astsubayın aracına arkadan çarpan 77 plakalı hafif ticari araç sürücüsü ve aynı araçta bulunan 2 şahıs kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak ormanlık alana kaçtı. 


Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan M.G., Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emekli astsubayın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, jandarma ve polis ekipleri, kaçan şahıslar ile ilgili arama çalışması başlattı. 


Kazaya sebebiyet veren ve kaçan sürücünün alkollü olma ihtimali üzerinde duruluyor. Jandarma ve polisin kazayla ilgili soruşturması da sürüyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.