Hava Durumu

Bursa'da korkunç kaza! Yaşlı çifti ölüm ayırdı...

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde tarladan dönen yaşlı çiftin motosikletine otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti eşi ise ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2020 23:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2020 23:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korkunç kaza! Yaşlı çifti ölüm ayırdı...

Kaza, akşam saat 21.00 sıralarında Bursa-Yalova karayolu Orhangazi Terminali karşısında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, Orhangazi'nin yakından tanıdığı Murat ve Talat Kaymak'ın babası Fehmi Kaymak (78) ile eşi Mevlüde Kaymak (70), tarlada gün boyu çalıştıktan sonra Fehmi Kaymak idaresindeki 16 ABD 980 plakalı motosiklet ile evlerine dönmek için yola çıktı.

Motosiklet seyir halindeyken arkadan gelen Burak Y. (28) idaresindeki 16 AHZ 235 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddeti ile motosiklette bulunan yaşlı çift, otomobilin ön camına çarptıktan sonra asfalta savruldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan yaşlı çift Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mevlüde Kaymak'ın duran kalbi doktorların müdahalesi ile yeniden çalıştırılırken, ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek yoğun bakıma alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

 Fehmi Kaymak, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Eşi Mevlüde Kaymak'ın durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.


Kaza sonrasında otomobil sürücüsü Burak Y. polis tarafından gözaltına alındı. Yaralı Fehmi ve Mevlüde Kaymak çiftinin yakınları kaza haberini alır almaz hastaneye akın etti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.