Hava Durumu

Bursa'da korkunç olay! Çaldığı telefon başına uyuşturucu...

Bursa'da yaşı küçük çocukların cep telefonlarını görüşme bahanesiyle çalıp kaçan 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden Kamil S.'nin, diğer şüpheli Enes T.'ye her çaldığı telefon karşılığında uyuşturucu hap verdiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2017 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2017 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korkunç olay! Çaldığı telefon başına uyuşturucu...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde dolaşan 2 şüphelinin, yaşı küçük çocukların cep telefonlarını çaldığını belirledi. Mağdur çocukların ve ailelerin müracatı üzerine harekete geçen ekipler, iki zanlıyı takibe aldı. Zanlıların çocukların yanlarına giderek, telefon görüşmesi yapmak için cep telefonlarını rica ettikleri daha sonra çalarak kaçtıkları tespit edildi. Güvenlik kamerlarını inceleyen dedektifler çok sayıda kayıtları bulunan Kamil S. (20) ile Enes T.'yi (20) operasyonla gözaltına alındı.

Kamil S. ile Enes T., sorgulanmak üzere Fomara'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerden Kamil S.'nin, diğer şüpheli Enes T.'yi çaldığı her cep telefonu için extacy olarak bilenen uyuşturucu hap ile ödüllendirdiği bildirildi.

Kamil S.'nin merkez Osmangazi ilçesinde park halinde bir otomobili çalması da güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.