Hava Durumu

Bursa'da korkunç olay! Öğretmenden öğrenciye uçan tekme...

Bursa'nın İznik ilçesinde daha önce bir öğrencisini kaldırıp yere vurduğu iddia edilen öğretmenin bu kez de başka bir öğrenciye uçan tekmeyle saldırdığı ortaya çıktı. Göğsünden aldığı darbeyle yere yığılan çocuğun iç kanama geçirdiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korkunç olay! Öğretmenden öğrenciye uçan tekme...

İddiaya göre olay, İznik ilçesi Çiçekli köyü ilköğretim okulunda meydana geldi. Dün öğleden sonra okulun bahçesinde arkadaşları ile oynayan 4'üncü sınıf öğrencisi Berkan Girgin (10), karşıdan kendisine koşarak gelen aynı okulda görevli İngilizce öğretmeni Hasan Can Senel'in (32), uçan tekmesiyle göğsünden aldığı darbeyle yere yıkıldı. Olayı gören sınıf öğretmeni Sedat Petekkaya duruma anında müdahale etti. Haberi alan baba Burhan Girgin, oğlunu İznik Devlet Hastanesine götürdü.

Burada sağlık kontrolü yapılan Berkan Girgin evine gönderildi. Gece mide bulantısı şikayeti ile tekrar rahatsızlanan küçük çocuğun iç kanama geçirdiği öğrenildi. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan minik öğrenci ameliyata alındı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen hakkında soruşturma başlattı. Baba Burhan Girgin, aynı öğretmenin daha önce de başka bir öğrenciyi kaldırıp yere vurduğunu, psikolojik sorunları olduğunu iddia etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.