Hava Durumu

Bursa'da korkunç olay! Travesti tarafından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

Bursa Çekirge Meydanı'nda tartıştığı travesti tarafından bıçaklanan 20 yaşındaki genç, 2 günlük yaşam savaşını kaybetti. Acılı annenin cenazedeki hali yürekleri parçaladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2018 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2018 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korkunç olay! Travesti tarafından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

Olay 23 Nisan'da Çekirge Meydanı'nda yaşandı. 20 yaşındaki Görkem Bayraktar trafikte aracı ile giderken, şüpheli Derya Y. (49) ile yol verme meselesinden tartıştı. Derya Y, küfrederek meydanda bulunan evine gitti.

Bayraktar ise kendisine küfreden Derya Y.'yi evine kadar takip etti. Kapıyı çalmaya başlayan Bayraktar, kapıyı açan Derya Y. ile kapıda boğuşmaya başladı. Derya D. cebinden çıkardığı bıçakla Bayraktar'ı karın bölgesinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Ağır yaralı olan Bayraktar, yolun karşısında bulunan büfenin önünde yığılıp kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kanı durdurmak için tampon yaptı. Bayraktar kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Bayraktar'ın karın bölgesinden derin bir darbe aldığı ve bağırsaklarının parçalandığı öğrenildi. İki gündür yoğun bakımda olan Bayraktar bu sabah saatlerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Polis ekipleri sıkı çalışması sonucu kıskıvrak yakalanan Derya Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Görkem Bayraktar, Demirtaşpaşa Mahallesi'nde bulunan Timurtaşpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazını müteakip toprağa verildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.