Hava Durumu

Bursa'da korkunç ölüm! Mermer çukuruna düştü

Bursa'da koyunlarını otlatan 62 yaşındaki çoban, yıllar önce faaliyet gösteren bir mermer firmasının açtığı 10 metrelik çukura düşerek feci şekilde can verdi. Talihsiz adamın ailesi, bölgede çok sayıda mermer ocağı bulunduğunu ve bunların kapatılmadığını söyleyerek tepkilerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2018 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2018 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korkunç ölüm! Mermer çukuruna düştü

Olay, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Körekem Mahallesi'nde meydana geldi. Önceki gün sabah saatlerinde kendisine ait koyunları köy merasına çıkaran 62 yaşındaki Şerif Canbaz, yıllar önce kapanan bir mermer ocağından kalan 10 metrelik çukura düştü.  Canbaz akşam saatlerinde evine dönmeyince köylüler jandarmaya haber verip arama çalışmalarına başladı. Mermer ocağındaki çukura bakan köylüler korkunç manzarayla karşılaştı. Hayatını kaybettiği belirlenen Şerif Canbaz'ın evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenildi.

OĞLU ASKERDEN GELDİ

Talihsiz adamın vatani görevini yapan oğlu, askerden izin alarak babasının cenazesine katıldı. Canbaz'ın eşi ve çocukları, köylerine yakın bölgede çok sayıda eski mermer ocağı bulunduğunu ve bunların açtıkları çukurları kapatmadan bölgeden ayrıldıklarını söyleyerek tepkilerini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.