Hava Durumu

Bursa'da kurban pazarlığı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kurban bayramına sayılı günler kala belediye tarafından hazırlanan kurban satış yerlerini gezerek incelemelerde bulundu. Dündar, vatandaş ile satıcıya pazarlık konusunda aracılık ederek, anlaşmalarına yardımcı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2017 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2017 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da kurban pazarlığı

Kurbanlık satışlarının bu yıl Osmangazi'de 2 ayrı noktada yapılacağını belirten Başkan Mustafa Dündar, satış alanlarının hem vatandaşların, hem de kurban satıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda düzenlendiğini ifade etti. Bu yıl Yunuseli ve Veysel Karani mahallelerinde toplam 650 büyük ve küçükbaş kurban satış çadırı kurduklarını söyleyen Dündar, "Belediye olarak buralardaki alt yapı hizmetlerini sağlıyoruz. Yeteri miktarda hela, banyo, çay ocağı, yemek yeme yerleri ve mescit oluşturuldu. Bunların yanında ilaçlama ve tankerlerle sulama hizmetleri veriyoruz. Günlük gübre küreme işlemleri de yapılıyor. Bu yıl kaçan hayvanları yakalamak için özel bir ekip kuruldu. Satıcı arkadaşlarımıza yardımcı olmak adına bu tim görev yapacak. İnşallah, hem satıcı hem de alıcı vatandaşlarımıza kurban bayramı hayırlı olur. Bereketli kazançlar elde ederler" dedi.

Kurban satış yerlerinde incelemelerde bulunarak, vatandaş ve satıcıların istek ve önerilerini dinleyen Dündar, kurbanlık olarak satışa sunulan bir deve hakkında satıcısından bilgi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.