Hava Durumu

Bursa'da kuvvetli yağmur ne zamana kadar etkisini sürdürecek?

Meteoroloji'den edinilen bilgilere göre, Bursa, Bilecik ve Balıkesir'de kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor. Peki Bursa'da yağmur ne kadar daha etkisini sürdürecek?

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2019 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2019 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da kuvvetli yağmur ne zamana kadar etkisini sürdürecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, bugün beklenen gök gürültülü sağanağın Marmara'nın güneydoğusu (Bursa, Bilecik ve Balıkesir) ve İç Ege'de (Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Kütahya, Manisa ile İzmir, Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri) yerel olarak kuvvetli olması öngörülüyor.

İç Anadolu (Eskişehir, Konya, Çankırı, Yozgat, Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kırıkkale, Karaman, Aksaray ile Ankara'nın güney ve batı ilçeleri), Akdeniz'in iç kesimleri (Burdur, Isparta, Osmaniye, Kahramanmaraş'ın batısı ile Antalya, Mersin ve Adana'nın iç kesimleri) Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde (Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimleri) yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Kuvvetli yağışların oluşturabileceği ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Bursa'da 5 günlük hava durumu tahmini:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.