Hava Durumu

Bursa'da madde bağımlısı genç dehşet saçtı

Yıldırım'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç yemek yüzünden ailesiyle tartıştı. Babasını ve kızkardeşini yaralayan genç gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 07:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 07:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da madde bağımlısı genç dehşet saçtı

Olay Bursa'nın Yıldırım ilçesi Eğitim Mahallesi Kıvanç Sokak'ta meydana geldi. Uğur A. (25), isimli şahıs eve arkadaşıyla gidip kızkardeşinden yemek hazırlamasını istedi. Kardeşi Damla A'nın (20) yemeği az getirdiği gerekçesi ile sinirlenen Uğur A., evdekilerle kavga etmeye başladı.

Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen Uğur A, evinde bulunan pompalı tüfeği alıp sokağa ıktı ve rastgele etrafa ateş açmaya başladı. Saçmalardan biri Damla A'ya isabet etti.  Mahalle sakinlerinin bildirmesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Damla A'ya müdahale ederken, Uğur A. eve girerek baba Ufuk A. ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce Uğur A, babasını da bıçakla yaraladı.

Ağır yaralanan Ufuk A. ile Damla A, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Uğur A. ise polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.