Hava Durumu

Bursa'da market hırsızları kameraya takıldı

Bursa'da bir marketi soymaya çalışan hırsızlar farkedilince levyeyi kilidin üzerinde bırakıp kaçtılar. Daha sonra levyeyi almak için olay yerine dönen şahıslar bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da market hırsızları kameraya takıldı

Yeşil Türbe yanındaki bir markete dün gece saat 02:30 sıralarında gelen hırsızlar, kapıyı açmak için kilidi levye ile kırmaya çalıştı. Bu sırada çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildiklerini anlayan hırsızlar, levyeyi kilidin üstünde bırakıp kaçtı. Hırsızlar, daha sonra geri dönüp levyeyi alarak kayıplara karıştı.

Olayı gören bir vatandaş, "Gece saat 02:30 civarında biraz serinlemek için balkona çıktığımda marketin önüne bir araba yanaştı. İlk başta ne olduğunu anlamadım. Etrafı kolaçan etmeye başladılar. İçlerinden bir tanesi levyeyi çıkartıp marketin kilidini kırmaya çalıştı. Ne olduğunu o an anladım. Ben seslenince kaçtılar. Panikle kaçarken levyeyi kilidin üzerinde bıraktılar. Ben geri döneceklerinin bildiğim için telefonu çıkartıp kayıt aldım. Arabanın plakası gözükmüyordu. Daha sonra polisi aradım" dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.