Hava Durumu

Bursa'da markete girip kasiyere öyle bir oyun oynadı ki...

Bursa'da girdiği markette, kasiyerin kafasını karıştırıp dolandırıcılık yapan şahıs, yolda kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin daha önce de benzer olaylara karıştığı ve 5 yıl hapis cezası olduğu tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2018 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2018 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da markete girip kasiyere öyle bir oyun oynadı ki...

Olay Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'ndeki bir markette meydana geldi. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheli V.Y. (31), gittiği markette, değeri düşük su ve benzeri ürün alıp kasiyere 200 Türk lirası verdi. Kasiyer para üstünü vereceği sırada, cebinde bozuk parasının olduğunu söyleyip, verdiği 200 lirayı geri alıyor. Şüpheli, lafa tutarak kafasını karıştırdığı kasiyerden 200 liranın üstünü alıp, marketten hızla uzaklaşıyor.

Kısa bir süre sonra durumun farkına varan kasiyer polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, kameralara yansıyan zanlıyı yolda yürürken yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin daha önceden de birçok suçtan kaydı olduğu ve 5 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşıldı. Şüpheli Vahdet Y, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.