Hava Durumu

Bursa'da MHP'den çarpıcı deprem açıklaması: Bütçe boşa harcanıyor

MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, son bir haftada meydana gelen depremlerle ilgili yaptığı açıklamada, Bursa'da gerekli önlemlerin yeterince alınmadığını belirtip, 2013 yılında Osmangazi'de 5 farklı noktaya konulan deprem istasyonlarının da yararsız olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da MHP'den çarpıcı deprem açıklaması: Bütçe boşa harcanıyor

Bursa'da cumartesi günü meydana gelen depremin şoku geçmeden, bugün sabah saatlerinde bir depremle daha sarsıldık. Deprem halkta büyük korku yarattı. Uzmanlar yakın bir zamanda büyük bir depremin beklendiğini açıklarken, Bursa'nın buna ne kadar hazır olduğu ise tam bir muamma...

Konuyla ilgili açıklama yapan Osmangazi Belediyesi MHP Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Deprem dinleme istasyonları kurmak yerine daha güvenli yapı ve imar planlarını hayata geçirmenin çalışmalarına hız veriniz" açıklamasında bulundu.

Osmangazi Belediyesi 2013 yılında, Bursa'da, olası bir depremi izleme amacıyla ilçenin 5 farklı noktasında deprem istasyonları kurmuştu.

Aydın şu şekilde konuştu:

"Yüzbinlerce TL harcayıp hiç bir faydası olmayan deprem dinleme istasyonları kurmayı bırakıp, bu bütçe ile fay hattı, heyelan, sıvılaşmış ve şişmiş bölgelerde, Jeoloji ve İnşaat Mühendisliği ile işbirliği içinde bulunarak daha güvenli yapı ve imar planlarını hayata geçirmenin çalışmalarına hız veriniz. Osmangazi Belediye Başkanlığı başta olmak tüm yerel yönetim erklerine tekrar çağrımızdır."

BURSA'DA SATILIK 5 KATLI BİNA! BU FIRSATI KAÇIRMAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.