Hava Durumu

Bursa'da mide bulandıran iddia! 10 yaşındaki kız öğrencisine kabusu yaşattı...

Bursa'da bir sınıf öğretmeni, 10 yaşındaki kız öğrencisini taciz ettiği iddia edildi. Öğrencinin kendisine iftira attığını öne süren öğretmen gözaltına alınırken, veliler "Biz evlatlarımızı kime teslim edeceğiz?" diyerek ayaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2019 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2019 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da mide bulandıran iddia! 10 yaşındaki kız öğrencisine kabusu yaşattı...

İsmail ARSLAN

Olay, 8 Şubat'ta Arif Nihat Asya İlkokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, okulda görevli sınıf öğretmeni, Beden Eğitimi dersi sırasında 10 yaşındaki bir kız öğrenci dışındaki tüm öğrencileri, sınıftan dışarı çıkarttı. Daha sonra öğrencisini sınıfın arka tarafına götüren öğretmen, burada cinsel istismarda bulundu.

ANNESİ FARK ETTİ

Eve geldiğinde dudağındaki morlukları fark eden anne, kızına morlukların sebebini sordu. Talihsiz kız çocuğunun davranışlarında da tuhaflık sezen anne, kızına yönelttiği 'Yüzüne ne oldu?' sorusuna bir türlü yanıt alamadı. Annesinin ısrarlı sorularına daha fazla dayanamayan ve yaşadığı olayın şokunda olan kız çocuğu, durumu sözlü olarak anlatmaktan çekinip, kağıda "Anne öğretmen öptü, kimseye bir şey söyleme" diye yazarak başından geçen olayı annesine özetledi.

İLK DEĞİL

Kızının durumunu öğrenmesinin ardından soluğu okulda alan anne, yaşananları müdüre iletti. Okul müdürü, durumu İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine aktarırken, tacizci öğretmen gözaltına alındı. Öğretmenin aynı kız çocuğuna 15 tatil öncesinde de tacizde bulunduğu öne sürüldü. Aynı öğretmenin başka kız öğrencileri de taciz ettiği, 3 ailenin öğretmen hakkında şikayette bulundukları kaydedildi.

PES DEDİRTEN SAVUNMA

Tacizci öğretmenin, olaya konu olan kız öğrencinin şımarık ve kavgacı olduğu, sınıftaki öğrencileri rahatsız ettiği, bu yüzden sınıfını değiştirmeyi düşündüğünü, arkadaşlarından ayrılmak istemeyen kız öğrencinin bunun üzerine kendisine iftira attığı yönünde savunma yaptığı belirtildi.

VELİLER AYAKLANDI

Öte yandan yaşanan taciz olayı, velilerin büyük tepkisini çekti. "Biz evlatlarımızı kime teslim edeceğiz?" diyerek ayaklanan veliler, okulda toplanıp durumu protesto etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.