Hava Durumu

Bursa'da muhtara tokat şoku! Neye uğradığını şaşırdı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, başkasına ait odunları at arabasına yükleyerek kaçmak isteyen şahıslar, olaya müdahale etmek isteyen muhtara tokat attı. Şahıslar daha sonra odunları da alarak hızla uzaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2019 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da muhtara tokat şoku! Neye uğradığını şaşırdı

Olay Kemalpaşa Mahallesi İsmail Çetinkaya Caddesi üzerinde bulunan bir evin önünde meydana geldi. İkisi erkek biri kadın 3 kişi, bir evin önünde çuval içerisinde bulunan odunları at arabasına yükledi.

Bu sırada yoldan geçen Burhaniye Mahallesi Muhtarı Harun Alan, şahısların yanına gidip sahibinden izin alıp almadıklarını sordu. Bunun üzerine şahıslardan biri muhtara tokat atıp geldikleri arabayla hızla olay yerinden uzaklaştı. Bir anda neye uğradığını şaşıran muhtar durumu polis ekiplerine ihbar etti. Gelen ekipler çevrede bulunan sokaklarda at arabalı şahısları aradı, ancak izine rastlayamadı. 

Muhtar Harun Alan, "Baktım arabaya odun koyuyorlar. Roman olan vatandaşlara niye alıyorsunuz dedim? Onlar da 'sahibinden izin aldık' dediler. Ben odunların sahibinin evine giderken biri bana tokat attı. Daha sonra at arabasına binip kaçtılar. Polis ekipleriyle sokakları gezdik, ama kendilerini bulamadık. Odunları alırken ikaz ettik, okkalı bir tokat yedik" dedi. 



 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.