Hava Durumu

Bursa'da MYO'ların kalitesine tam puan

Uludağ Üniversitesi tarafından meslek yüksek okullarının kalitesini arttırmaya yönelik yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2017 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da MYO'ların kalitesine tam puan

Bütün meslek yüksekokullarında başlatılan çalışmalar çerçevesinde sadece 1 yılda 4 meslek yüksekokulu kalite belgesi almaya hak kazandı. Son olarak Büyükorhan MYO'yu denetleyen belgelendirici kuruluş yetkilileri, okulda yapılan iyileştirme ve kalite faaliyetlerinin hepsi için olumlu rapor verdi. Büyükorhan MYO yönetimi, kalite belgesini okulda düzenlenen törenle teslim aldı.

Kalite belgesi hakkında açıklamalarda bulunan Büyükorhan MYO Müdürü Doç. Dr. Ruziye Daşkın,"Önceki yıl üniversite olarak başlatılan kalite çalışmalarına biz de katıldık. Kurum olarak gerekli tüm çalışmaları eksiksiz tamamladık ve süreci en iyi şekilde geride bıraktık. Yapılan denetimden başarı ile çıkan yüksekokulumuz, ISO 9001:2015 Kalite belgesi almaya hak kazandı. Meslek yüksekokulumuz; kaliteli ve uygulamalı eğitim-öğretim ve idari hizmet anlayışıyla, ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikte bireyler yetiştirmek gibi önemli bir görevi kararlılık ile yürütmektedir. Aldığımız ISO 9001-2015 kalite yönetim sistemi belgesi ile bu sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.