Hava Durumu

Bursa'da Naim Süleymanoğlu Mestanlı Kültür Evi hizmete girdi

Naim Süleymanoğlu'nun adının ve kültürünün yaşayacağı kültür evi Nilüfer Ata Bulvarı'nda hizmete girdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2019 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2019 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da Naim Süleymanoğlu Mestanlı Kültür Evi hizmete girdi

Mestanlıların buluşma noktası olacak kültür evinde restoran, çocuklar için oyun alanı bulunuyor. Açılışta konuşan Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Öztürk, "Naim Süleymanoğlu, Mestanlı'nın evladı, büyük Türk milletinin kahramanıdır. Naim ağabeyimizin sporcu kimliğini çok fazla anlatmaya gerek yok. Tüm dünya onun nasıl biri olduğunu çok iyi biliyor.

Ama bu 1.51 metre boyundaki adam bütün bu ağırlıkları tüm dünya basınını karşısına toplayarak, 1984'te yaşanan demir perde ülkesinin sessiz karanlık içerisinde kalan Bulgaristan Türklerine uygulananlar için kaldırmıştır. Aslında o bütün Bulgaristan Türklerinin yaşadıklarını dünyaya duyuran Türk milletinin kahramanıdır" dedi.

Açılışa AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Refik Özen, Emine Yavuz Gözgeç, CHP Bursa Milletvekilleri Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Yüksel Özkan, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mestanlı Belediye Başkanı İlknur Kazım, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile açılış gerçekleştirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.