Hava Durumu

Bursa'da o yol trafiğe kapatılacak!

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada üst yapı iyileştirme çalışmaları sebebiyle çevre yolunun Mudanya yolu ve kavşak kollarının bir süre trafiğe kapanacağı kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da o yol trafiğe kapatılacak!

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü, Mudanya yolu ve kavşak kollarında üst yapı çalışmaları sebebiyle iyileştirme çalışması yapılacağını açıkladı. Bu çalışmalar esnasında Mudanya ve Bursa istikametinden İzmir yönüne olan kesimde 22 Kasım Çarşamba saat 22.00'dan 25 Kasım Cumartesi gününe kadar yol trafiğe kapatılacak.

Ayrıca 26 Kasım Pazar günü saat 22.00'dan 30 Kasım Perşembe gününe kadar Mudanya Köprülü Kavşağı'nın İzmir istikametinden gelip Bursa ve Mudanya yönündeki kesiminde de çalışma olacağından trafiğe kapalı olacağı belirtildi. Sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklama şöyle:

Karayolları Genel Müdürlüğü 14.Bölge Müdürlüğü bakım ağında bulunan Bursa Çevre Otoyolunun Mudanya Devlet Yolu-Otoyol Kavşak Kollarında üstyapı iyileştirme çalışmaları yapılması gerektiği bildirilmiştir.

Bu çalışmalar esnasında, Mudanya ve Bursa istikametinden İzmir istikametine olan kesimde 22 Kasım 2017 Saat: 22.00'den 25 Kasım 2017 tarihine kadar; ayrıca otoyol ana gövde üzerindeki Mudanya Köprülü Kavşağının İzmir istikametinden gelip Bursa ve Mudanya istikametindeki kesimde 26 Kasım 2017 Saat: 22.00'den 30 Kasım 2017 tarihine kadar yol trafiğe kapatılacaktır.

Bu nedenle sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.