Hava Durumu

Bursa'da oğlunu AVM'ye terk eden anne konuştu! 'Vicdansız anne dediler ama...'

Bursa'da 3 yaşındaki oğlunu üzerine not bırakarak bir AVM'ye terk eden anne, gelen tepkilerle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Anne Gamzenur E., "Ne hayat yaşadığımı bilmeden herkes yalan yanlış şeyler konuştu. Canım yana yana bıraktım, sıcak yeri olsun istedim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2019 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2019 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da oğlunu AVM'ye terk eden anne konuştu! 'Vicdansız anne dediler ama...'

Olay Bursa'da geçtiğimiz cuma akşamı meydana geldi. Bursa'nın işlek alışveriş merkezlerinden bir tanesinin oyun parkına bırakılan 3 yaşındaki çocuk annesi için ağlayınca güvenlikçiler anneyi bulmak için seferber oldu. Bir kadına telefon numarasını bırakarak giden annenin verdiği numara da yanlış çıkınca olay polis ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen çocuk polisi minik çocuğun montunun cebinde bir not buldu. Annesi tarafından yazıldığı tespit edilen notta, genç kadının oğluna bakamadığı, başka çaresi olmadığı için onu bırakmak zorunda kaldığı, işlerini düzeltince oğlunu yeniden alacağı ve oğlunun isminin Hamza olduğu yazıldığı görüldü.

Çocuk polisi minik Hamza'yı Bursa Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'na teslim ederken annenin bulunması için de harekete geçti. 

DAHA ÖNCE DE BIRAKMIŞ

Annenin otellerde kaldığını ve isminin Gamzenur E. olduğunu tespit eden çocuk polisi, kadını gözaltına aldı. İfadesi alınan anne daha sonra savcılığa sevk edildi. Gamzenur E. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Annenin ifadesinde, çocuğuna bakmakta zorlandığını, kendisine dahi bakamadığını, çocuğunu daha önce de bıraktığını, fakat durumu düzelince oğlunu yeniden yanına aldığını söylediği öğrenildi. Oğlu için endişelendiğini, fakat tek çaresinin bu olduğunu söyleyen annenin durumu düzelince yeniden çocuğunu almak istediği ortaya çıktı. 

Kadının daha önce de oğlunu terk ettiği, çocuğun bir süre yurtta kaldığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI: 'VİCDANSIZ ANNE' OLDUM

Hakkında yapılan haberlere açtığı bir Twitter hesabından açıklık getiren anne yazılanların yalan olduğunu ileri sürerken, çocuğunu iş görüşmesine gitmek için bıraktığını yazdı. Anne Gamzenur E. açtığı sosyal medya hesabından "Ben Gamze. Bursa'da AVM'de çocuğunu terk eden 'vicdansız anne' dediğiniz anne... Benim ne hayat yaşadığımı kimse bilmeden, herkes yalan yanlış şeyler söyledi. Benim kimsem yok, bırakacak yerim yok. Ekmek parası ararken, herkes görüp görmemezlikten geldi. Şimdi herkes konuştu. Çocuğumu canım yana yana, sırf  sıcak yeri olsun diyerek bıraktım. Ben yürüyorum sokakta üşümeden. Zorladım, çabaladım, olmadı. Bakan olmadı, kimse bakmak istemiyordu. 'Az para veriyorsun' diyorlardı 'yaramaz' diyorlardı. Aylarca işe gidemedim. Şimdi bilip bilmeden insanların gözünde vicdansız anne oldum. Ben kar altında yürürken o iyi yerde olsun istedim. Çalışıyorum onu almak için" ifadelerini paylaştı.

Anne Gamzenur E., kendisine ulaşan basın mensuplarına, "Çocuğumu iş aramaya gitmek için bıraktım" dedi.

Gamzenur E.'nin daha önce de oğlunu çocuk esirgeme yurduna bıraktığı daha sonra yeniden yanına aldığı biliniyor.

Bursa Büyükşehir'den duyuru! Listede isminiz olabilir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.