Hava Durumu

Bursa'da öğrencisine uçan tekme atan öğretmenle ilgili flaş gelişme!

Bursa'nın İznik ilçesindeki ilköğretim okulunda top yüzünden arkadaşı ile tartışan öğrencisine uçan tekme attığı iddia edilen İngilizce öğretmeni Hasan Can, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Şenel'in ifadesinde çocukların kavgasını ayırmak isterken dizini kaldırdığını, o sırada dizinin Girgin'e çarptığını söylediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da öğrencisine uçan tekme atan öğretmenle ilgili flaş gelişme!

Pazartesi günü Çiçekli Köyü İlköğretim Okulu'nun bahçesinde arkadaşı ile top yüzünden tartışan 10 yaşındaki 4. sınıf öğrencisi Berkan Girgin, iddiaya göre o gün okulda nöbetçi olan İngilizce öğretmeni Hasan Can Şenel tarafından tekmeli saldırıya uğradı.

Okul idarecileri tarafından göğsüne buz takviyesi yapılan öğrenci daha sonra İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Daha sonra ailesi tarafından evine götürülen Girgin, gece göğsünde yanma hissedince tekrar hastaneye götürüldü. Akciğerinde yırtılma tespit edilen ve ameliyata alınan Berkan Girgin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açığa aldığı öğretmen Hasan Can Şenel, jandarma tarafından yaralama suçundan gözaltına alındı. İfadesinin ardından mahkemeye çıkan Şenel, tutuklandı.

Öğretmen Şenel'in, çocukların kavgasını ayırmak isterken dizini kaldırdığını, o sırada dizinin Girgin'e çarptığını söylediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.