Hava Durumu

Bursa'da ölüm yolu... Vatandaşlar isyanda!

Bursa'da 4 çocuk babasının hayatını kaybettiği yaya geçidinde 1 ay arayla 2 kişinin daha otomobil altında kalması isyan ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2019 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2019 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da ölüm yolu... Vatandaşlar isyanda!

Nilüfer'de üst geçit bulunmadığı için yaya geçidini kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, hızla gelen duyarsız sürücülerden dolayı ölüm tehlikesi atlatıyor. Bu zamana kadar gerçekleşen kazalarda çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

26 gün önce Trabzon'dan torunlarını görmeye gelen Salih Akyüz (63) de yaya geçidinde bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Salih Akyüz'ün oğlu Cengiz Akyüz, Nilüfer'de yaya geçidinde birçok kişinin hayatını kaybetmesine rağmen üst geçidin yapılmadığını ifade ederek, aynı yaya geçidinde çok sayıda kişinin yaralandığına da dikkat çekmişti.

HAVAYA FIRLADI

Aynı yaya geçidinde 2 kaza daha meydana geldi. Ortaya çıkan kamera görüntülerinde yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan genç bir kadının, cipin çarpması sonucu yaralandığı görülüyor.

Aracın altında kalmaktan son anda kurtulan yaralı kadına çevredeki vatandaşlar yardım ederek hastaneye götürüyor.  Bir diğer kazada ise yine aynı yaya geçidinde yolun karşısına geçmek isteyen bir lise öğrencisi, hızla gelen otomobilin çarpması sonucu havaya fırlıyor ve yol kenarındaki direğe çarpıyor. Ağır yaralı öğrenci hastaneye kaldırıldı. Yine aynı yolda bir kadın, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.