Hava Durumu

Bursa'da örnek davranış: 'Keşke herkes böyle iyi olsa'

Bursa'da bayan kuaförü olarak hizmet veren 2 kardeş dükkanlarına gelen engelli bayanların saçlarını kesip saçlarını boyayıp tüm bakımlarını yaparak ücret almıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2018 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da örnek davranış: 'Keşke herkes böyle iyi olsa'

Bursa'da bayan kuaförü olarak 23 yıldır hizmet veren İlkay ve Zeki Kurt, kardeşler örnek bir davranışa imza attı. 3 yıldır dükkanlarına gelen engelli bayanın saçlarını kesen ve tüm bakımlarını yapan kardeşler engelliler günü münasebetiyle dükkanlarına gelen tüm engelli bayanlara aralık ayı boyunca ücretsiz hizmet veriyor.

Dükkanlarına gelen engelli vatandaşlara diğer müşterilerinden ayırt etmeyen kardeşler, yaptıkları hizmetle gönüllerde taht kuruyor.

Herkesin bir engelli adayı olduğunu ifade eden İlkay Kurt, "23 yıldır bu işi yapıyorum. 3 yıl önce bize engelli kardeşimiz geldi. Biz ona hizmet verdik hiç ücret almadık. Bu 3 yıldır devam ediyor. Bu yıl Aralık ayı boyunca engelli bayan kardeşlerimize hizmet verip ücret almama kararı aldık. Onlar bizim baş tacımız kapımız herkese açık" dedi.

Kuaförde ücretsiz saç kesimi ve bakım yaptıran engelli bayanlar ise, "İlkay ve Zeki abilerimiz bize çok iyi davranıp ücretsiz hizmet veriyor. Burada bize engelli olduğumuzu hiç hissettirmiyorlar. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Keşke herkes böyle iyi olsa" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.