Hava Durumu

Bursa'da özel öğrencilerin sertifika sevinci!

Mudanya Halk Eğitim Merkezi'nde okuma-yazma ve el sanatları öğrenimi gören 14 özel öğrenci törenle sertifikalarını aldı. Katılım sertifikasını alan öğrenciler, sevinçlerini saklayamadı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2020 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2020 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da özel öğrencilerin sertifika sevinci!

Onuralp ÖZALP

Mudanya Halk Eğitim Merkezi'nde özel öğrencilerin kişisel gelişimine yönelik beceri kursunda eğitim gören 14 öğrenci başarı belgelerini törenle aldı. Mudanya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Remzi Ataman'ın elinden katılım sertifikalarını alan özel öğrenciler, mutluluklarını saklayamazken, aileleri de duygusal anlar yaşadı. Törende konuşan Mudanya Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Remzi Ataman, "Her birey özeldir. Ama bazı bireyler daha özeldir. Biz de o bireylere daha özel ilgi ve alaka gösteriyoruz. Özel öğrencilerimize burada sertifikalarını takdim ederken, gurur ve kıvanç içerisindeyiz. 9 Eylül 2019 tarihinde başlayan kurslarımıza başlayan öğrenciler, 4 ayda büyük bir ilerleme kaydetti. Daha önce evden çıkmakta bile zorlanan öğrencilerimiz, burada sosyalleşerek daha kaliteli zaman geçirmelerinin ardından artık koşa koşa geldiklerini görüyoruz. Tabii ki bunda Ebru Çelik, Dilek Yılmaz ve Sinem Ateş eğitmenlerimizin de büyük payı var. Kendilerini de ayrıca kutluyorum" dedi.

SANATIN DA USTALARI

Öğrencilerin kişisel gelişimine yönelik beceri kursu dışında ayrıca el sanatları kursundan da faydalandığını ifade eden Müdür Remzi Ataman, "Ebru sanatı, ahşap boyama, taş süsleme sanatı gibi birçok alanda da el becerilerini geliştirmek adına kurslara katılıyorlar. Bu kurslarda da ayrı bir başarı sergiliyorlar. Her öğrencinin farklı bir yeteneği var. Öğrencilerimiz aynı zamanda nasıl tek başına ayakta durulabileceğinin de örneğini hepimize göstermiş oluyorlar" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.