Hava Durumu

Bursa'da özlenen görüntü! AK Parti'den CHP'ye anlamlı ziyaret

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, seçim ziyaretleri kapsamında CHP'nin Mudanya'daki seçim ofisini ziyaret etti. 

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2019 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2019 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da özlenen görüntü! AK Parti'den CHP'ye anlamlı ziyaret

Mustafakemalpaşa Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında Cumhuriyet Halk Partisi seçim ofisini de ziyaret etti. Partililerle tek tek selamlaşan ve sohbet eden Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal'a, partililer iyi bir ev sahipliği sergiledi. 

Samimi ve sıcak görüntüler ortaya çıktığı buluşmada Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, "Demokrasinin en güzel birlikteliğine şu anda tanıklık ediyoruz. Rakip parti olarak sahada karşı karşıya mücadele veriyoruz. Fikirlerimiz, politikalarımız farklı ama hepimiz bu ülkenin çocukları olarak demokrasimizin ve ülkemizin gelişmesine katkı amacıyla birlikte siyaset yapıyoruz. Gördüğünüz gibi yerel seçimler öncesinde de Mudanyamıza hizmet için bir masa etrafından bir araya gelebiliyor ve Mudanya'nın geleceği için sohbet edebiliyoruz. Bundan daha güzel birliktelik olabilir mi?" dedi. 

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal'ın esnaf ziyaretleri sırasında kendi ofislerini atlamayarak içeri girmesine şaşırdıklarını ve aynı zamanda çok memnun olduklarını belirten CHP'liler de kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.