Hava Durumu

Bursa'da panik anları! Bir belediye otobüsü daha alev aldı...

Bursa'da içinde yolcu dolu bir belediye otobüsü, motor bölümünde meydana gelen arıza nedeniyle birden alev aldı. Vakit kaybetmeden yolcuları tahliye eden ve otobüste bulunan yangın söndürme tüpüyle yangına müdahale eden şoför, olası bir facianın önüne geçti.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2019 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2019 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da panik anları! Bir belediye otobüsü daha alev aldı...

Osmangazi'ye bağlı Armutköy'den Çekirge Devlet Hastanesine yolcu taşıyan 16 JBK 64 plakalı yolcu otobüsü, İnönü Caddesinde birden stop etti. İçinde yolcuların bulunduğu otobüsün neden stop ettiğine bakmak için aşağı inen otobüs şoförü Ferhat Alataş, motor kısmının alev aldığını gördü.

Hemen vakit kaybetmeden otobüste bulunan yangın söndürme tüpüyle yangına müdahale ederek yangını söndürdü. Otobüs şoförünün soğuk kanlı müdahalesiyle birlikte yangın içindeki yolcular zarar görmeden söndürüldü. Yangını görenler tarafından olay yerine gönderilen Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri otobüste soğutma yaptı. Soğukkanlı tavırlarıyla yolcuların zarar görmemesini ve otobüsün yanmasını önleyen Ferhat Alataş, herkesin takdirini kazandı.

Armutköy'den Çekirge Devlet Hastanesine yolcu taşıdığını ifade eden şoför Ferhat Alataş, "İnönü Caddesine geldiğim esnada araç stop etti. Sağa yanaştım, araçta bir sıkıntı var mı diye bakmak için indim. Aracın yandığını fark ettim. Aracın içinde yolcular da vardı. Hemen onları indirip müdahale ederek yangını söndürdüm. Çok şükür kimseye bir şey yok" dedi.

6 KASIM'DA DA YANMIŞTI

Bursa'da seyir halindeki bir belediye otobüsü, motor kısmında meydana gelen arıza nedeniyle birden alev almıştı. Alevler otobüsün yarısını kısa sürede sararken, 40'a yakın yolcu şoförün dikkati sayesinde kurtulmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.