Hava Durumu

Bursa'da 'pes' dedirten görüntü! Kılavuz yolun sonu çukur...

Bursa'da görme engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırma amacıyla oluşturulan kılavuz yolun bittiği nokta, görenlere 'pes' dedirtti.  Mahalle sakinleri, sonu çukura çıkan ve insan canını tehlikeye sokan kılavuz yolun düzeltilmesi için yetkililere çağrı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2019 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 'pes' dedirten görüntü! Kılavuz yolun sonu çukur...

Bursa'da görme engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırma amacıyla oluşturulan kılavuz yolu görenler, hayrete düştü. Yıldırım ilçesine bağlı Millet Mahallesi Yunusemre Bulvarında, engellilerin kaldırımda yürürken ve karşıdan karşıya geçerken faydalandıkları kılavuz yolun sonu, derinliği yaklaşık yarım metre olan bir çukura çıktı.

Duruma tepki gösteren mahalle sakinleri, "Bu yol, görme engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştırıyor. Bir vatandaşımızın, çukura düşüp canı yanmadan bu yolun düzeltilmesi gerekir. İnsan canı ihmale gelmez. Kılavuz yolun sonuna, görme engelli vatandaşlarımızın yolun bittiğini anlayacağı şekilde yan çizgili yüzey konulmuş ancak yeterli değil" diyerek yetkililere çağrı yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.